✅ Bli en bedre investor med disse 3 gratis verktøyene

Anbefalte aksjebøker

Under kan du se hvilke bøker jeg selv har lært en hel del av, og som jeg mener enhver ambisiøs investor bør ha i bokhyllen.

Min favorittbok: "Richer, wiser, happier" (William Green)

richer wiser happier

Boken Richer, Wiser, Happier er boken for deg som vil lese historien til, og ta lærdom av noen av verdens beste investorer. Forfatter William Green har intervjuet Charlie Munger, Mohnish Pabrai, Nick Sleep, Sir John Templeton og en rekke andre investorer i denne boken. Historiene de forteller og deres unike mindset vil garantert hjelpe deg på veien mot å bli en bedre investor.

En klassiker: "One up on Wall Street" (Peter Lynch)

one up on wall street peter lynch

Den legendariske investoren Peter Lynch kunne vise til nesten 30 prosent i årlig avkastning i de årene han hadde ansvaret for Magellan Fund, og gjorde seg dermed til en av de mest suksessfulle investorene i historien. Hans bok One up on Wall Street er blitt en bibel for mange investorer. I boken tar han for seg 6 ulike typer selskaper (stalwarts, slow growers, fast growers, cyclicals, turnarounds og asset opportunities) og forteller deg hvordan du som liten investor har fordelen over store, institusjonelle/profesjonelle investorer. 

En must read!

Se hvor enkelt du kan få 40 % rabatt på denne boken ved å klikke på knappen under.

PS: Les gjerne min artikkel om de beste lydbok-appene, og oppdag hvilken som er best for investeringsbøker!

Se bøkene de beste investorene anbefaler

Bill Ackman

Charlie Munger

Warren Buffett