✅ Bli en bedre investor med disse 3 gratis verktøyene

Innholdet på www.Utbyttemaskinen.no er IKKE ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger, men kun til å gi informasjon om aksjer og aksjeprodukter. Å handle aksjer medfører risiko. Gjør alltid din egen research før du kjøper.

Utbyttemaskinen tror på å hjelpe deg å spare og tjene penger. Jeg ønsker å være transparent når det gjelder hvordan jeg selv tjener penger på denne siden – via sponsorer og affiliate lenker.

Denne siden har lenker til affiliates fra bl.a Simply Wall St og Adtraction, som vil si at jeg mottar en liten sum dersom du klikker på en lenke og kjøper et produkt. Det er ingen ekstra kostnad for deg, og påvirker ikke reviews, anbefalinger eller andre sammenligninger som gjøres på dette nettstedet. Det viktigste er at du finner det rette produktet for ditt behov, og jeg prøver alltid å ha et objektivt syn på alle produkter og tjenester som lenkes til på denne siden.

Pengene nettstedet tjener via disse lar meg fortsette å produsere innhold av høy kvalitet, som er gratis for alle.

Alle samarbeid og affiliate lenker er nøye sjekket, og jeg anbefaler kun produkter jeg selv har testet nøye.

Har du generelle spørsmål om nettstedet? Da kan du sende en mail til kontakt@utbyttemaskinen.no

Her kan du se hvilke bøker noen av verdens beste investorer har anbefalt i intervjuer og årsmøter opp igjennom årene. Jeg lenker til både lydbøker og fysisike bøker, slik at du kan finne bøkene de anbefaler i det formatet du liker best. Bare klikk på bildene under, og du vil se en liste over alle deres favoritter.

Warren Buffett

Charlie Munger

Bill Ackman