Vil du bli en bedre investor?

Mine favorittverktøy
for sparing og investering

Gjennom årene har jeg brukt hundrevis av timer på å teste ulike verktøy knyttet til sparing og investering. Under ser du de viktigste verktøyene jeg bruker selv, og som jeg mener vil hjelpe både dine investeringer og privatøkonomien din.

Best for
aksjeanalyse

Simply Wall St er et fantastisk verktøy for å lære deg de grunnleggende faktorene i et selskaps regnskap på en enkel visuell måte. Opprett gratis bruker i dag og få muligheten til å spare hele 40 prosent Unlimited-versjonen eksklusivt via Utbyttemaskinen.no.

Raske oppsummeringer av bøker

Jeg har brukt Blinkist siden 2016, og denne appen passer for deg som raskt vil lære nøkkelpunktene i en bok, uten å måtte lese hele boken. Selv hører jeg på (eller leser) oppsummeringer av bøker innen finans, karriere, psykologi og biografier på vei til jobb.

Beste plattform for
aksjehandel

Jeg anbefaler Nordnet til deg som ønsker tilgang til et bredt utvalg av aksjer og fond, billig kurtasje og god kundeservice. Ekstra pluss for aksjeforumet Shareville, som du får tilgang til med Nordnet-konto. Sjekk også ut deres podcast Pengepodden, som er svært lærerik.

Flere favoritter

portefølje investering

Beste
porteføljetracker

Gratis kredittsjekk

Gratis kredittsjekk og lån med lav rente

beste crowdlending

Beste crowdlending-plattform

aksje bøker

Beste
aksjebøker

beste analyse software aksjer

Beste aksjeanalyse-program

Beste lydbok-app for investering