🔥 Vil du gjøre investering enklere? 

Anbefalt verktøy for investeringer

Den viktigste investeringen gjør du i deg selv

Jeg anbefaler kun verktøy som faktisk har hjulpet meg å utvikle meg som investor og som har forbedret min privatøkonomi. 

Gjennom årene har jeg brukt hundrevis av timer på å teste ulike verktøy knyttet til sparing og investering. Under ser du de viktigste verktøyene jeg bruker selv, og som jeg mener vil hjelpe både dine investeringer og privatøkonomien din.

anbefalt aksje program

Disclaimer: les før du fortsetter

Jeg er stolt over å være affiliate for noen av produktene. Det betyr at jeg får provisjon dersom du kjøper produktet/registrerer bruker via Utbyttemaskinen.no. Det er ingen ekstra kostnad for deg. Alle ressursene under er testet lenge og nøye. Jeg anbefaler disse fordi de er hjelpsomme verktøy til å forbedre både din aksjeavkastning og privatøkonomi.

Mine topp 3 favoritt-verktøy

Best for aksjeanalyse

Synes du det er vanskelig å finne ut hvilke aksjer du skal investere i? Med Simply Wall St kan du finne aksjer som gir deg høy avkastning uten å bruke ukesvis på å pløye igjennom tusenvis av tørre årsrapporter. Opprett gratis bruker i dag!

nordnet logo

Handle aksjer og fond

Jeg anbefaler Nordnet til deg som ønsker tilgang til et bredt utvalg av fond, billig kurtasje og god kundeservice. Ekstra pluss for aksjeforumet Shareville, som du får tilgang til som Nordnet-bruker.

monio logo hvit bakgrunn

Tjen penger som banken

Ønsker du å tjene penger på samme måter som banken gjør? Da bør du sjekke ut Monio. Her investerer du i eiendomslån, og mottar fast innbetaling fra rentene på lånet tilbake – hver måned.

Flere favoritter

portefølje investering

Beste "all-in-one"
investerings-ressurs

Gratis kredittsjekk

Gratis kredittsjekk og lån med lav rente

beste crowdlending

Beste crowdlending-plattform

aksje bøker

Beste
aksjebøker

beste analyse software aksjer

Beste aksjeanalyse-program

Beste lydbok-app for investering

beste aksjehandelsplattform

Se beste aksjehandelsplattform

investering kontor

Elektronikk og hjemmekontor

Gratis kredittsjekk

Beste
høyrentekonto