Vil du bli en bedre investor?

Spar tid. Finn de rette aksjene. Tjen mer.

Analyser aksjer og få selskapsinformasjon presentert enkelt og visuelt. Opprett gratis bruker og få tilgang til rabatten på 40% på den betalte planen.

Disclaimer: Jeg er stolt over å ha en affiliate-avtale med Simply Wall St. Det betyr at jeg får en andel av salget dersom du klikker på lenken min og ender opp med å kjøpe unlimited versjonen. Det er ingen ekstra kostnad for deg. Jeg har brukt unlimited versjonen av Simply Wall St siden 2020, og jeg kan varmt anbefale plattformen.

Tiden du har er verdifull.

Med Simply Wall St kan du lære raskere, og finne aktuelle aksjer som gir deg høy avkastning uten å bruke ukesvis på å pløye igjennom tusenvis av tørre årsrapporter.
Spar tid i dag

Se for deg at du har kontroll på alt dette innen den neste timen...

 • Du har raskt fått oversikt over, og analysert hundrevis av selskaper 
 • Du forstår nøkkeltall og regnskap bedre enn noensinne
 • Har tilgang til ferdige analyser av tusenvis av selskaper
 • Bygger en ønskeliste over underprisede kvalitetselskaper
 • Du har fått spennende ideer til hva slags selskaper og sektorer du bør investere i
 • Byttet ut tørre regnskap med visuell, enkel presentasjon av alle nøkkeltall
 • Blitt en mer effektiv investor som kan ta beslutninger raskere og sikrere
 • Føler mindre usikkerhet i rundt dine valg av aksjer du har kjøpt

...jepp, det er det Simply Wall St handler om.

Simply Wall St bruker diskontert kontantstrøm-metoden i sine analyser av selskapers verdi, og har ferdige analyser av tusenvis av selskaper verden over. Det betyr at du kan finne ut hva en aksje er verdt, og kjøpe den når aksjen er på tilbud. 

Min historie med Simply Wall St

ROE Simply Wall St

Jeg har 10 aksjer i min portefølje, og deres samlede Return on Equity er 50 prosent.  Hvis du ikke vet hva ROE er – ta det helt med ro! Dette er kun ett av flere nøkkeltall du faktisk kommer til å lære med Simply Wall St, og som gir deg kunnskap til å bygge en portefølje som slår markedet. Hvordan vet jeg det, spør du? Fordi jeg har erfart det selv!

Jeg har brukt unlimited versjonen siden pandemien brøt ut i 2020. Det hele begynte når alt var i lockdown, og jeg, i min kjedsomhet en kveld, kom over en analyse på nettstedet Yahoo Finance hvor Simply Wall St var benyttet. 

Som du vet, krever det mye tid og kunnskap for å gjøre det bra med enkeltaksjer. Gjennom årene har jeg lest en rekke bøker om aksjeanalyse og regnskap. Men Simply Wall St representerte en ny og mer spennende approach som gjorde det langt lettere å forstå sammenhenger (og ulikheter) mellom selve selskapet og aksjekursen.

Jeg likte derfor det jeg leste i analysen på Yahoo, og ble nysgjerrig på hvor enkelt det virket å skaffe seg oversikt over flere aksjer på veldig kort tid. I tillegg var det mye enklere å forstå selskaper, siden alt ble presentert visuelt istedenfor en “tørr tekst”.

simply wall street

Simply Wall St viser deg ved hjelp av lettfattelig infografikk hvor mye en aksje potensielt er undervurdert eller overvurdert. 

Selv synes jeg det er lettere å tenke i bilder, og dersom du også synes dette, vil Simply Wall St være noe for deg

Simply Wall St tilbys både som gratis versjon og betalt versjon. Betalt versjon har flere funksjoner og ingen bruksbegrensninger, men du kommer likevel et stykke på vei med gratisversjonen også.

Jeg prøvde gratisversjonen og likte det jeg så umiddelbart. Men jeg skjønte etter en måneds tid at unlimited versjonen kunne gi meg enda mer igjen for investeringen, og har brukt denne versjonen siden. Jeg bruker i dag Simply Wall St før hver eneste investeringsbeslutning jeg tar.

Og jeg har vært i stand til å sette sammen en robust portefølje av aksjer jeg er komfortabel med å sitte på over flere år. Faktisk har jeg slått både globale indekser og Oslo Børs i hele perioden hvor både Covid og kriger har preget verdens børser.

europris analyse

Simply Wall St viser deg en oppsummering av selskapet du analyserer, som gjør det lettere å identifisere de spesifikke egenskapene ved dette selskapet raskt.

Funksjoner du kan dra nytte av i Simply Wall St:

 • Sett sammen din egen portefølje og tracke den
 • Liste over ideer til ulike typer selskaper og sektorer du kan investere i
 • Oversikt over andre store investorers porteføljer
 • Verdsetting av selskaper
 • Omfattende selskapsdata rett i lomma
 • Komplett analyse av tusenvis av selskaper verden over

Gratis fullversjon i 14 dager

Med andre ord – du har alt å vinne på å prøve Simply Wall Street! Etter prøvetiden kan du enten gå over på en gratisversjon med litt færre funksjoner, eller gå for fullversjonen.

40 % rabatt på unlimited versjon via Utbyttemaskinen.no

Jeg har skaffet en avtale med Simply Wall St, som er eksklusiv for deg som besøker Utbyttemaskinen.no. 

Via meg kan du få 14 dagers gratis prøvetid + 40 % rabatt på fullversjonen dersom du bestemmer deg for å gå for den. Vanligvis koster unlimited abonnement $240 i året, men via Utbyttemaskinen.no får du altså samme abonnement til $144 i stedet.

Til sammenligning: prisen på snaut to måneder med Premier League er rundt det samme som Simply Wall St koster årlig

Men: investeringen i Simply Wall St vil gi deg så uendelig mye mer tilbake.

Denne rabatten får du altså ikke overalt, og gjelder kun de første 100 som oppretter bruker via lenken min!

Så, hva venter du på?

Simply Wall St er en visuell og leken måte å lære selskapsanalyse på. Spar tid og potensielt penger på å identifisere gode aksjekjøp med Simply Wall St i dag. 

simply wall st