Spar 40 % på Simply Wall St

Aksjeanalyse ble nettopp mye morsommere

Du er bare noen få klikk unna en ressurs som gjør at du sparer tid på å analysere aksjer og får selskapsinformasjon presentert enkelt og visuelt. Bli en tryggere, mer effektiv investor og få fortrinn over andre investorer med Simply Wall St i dag. 

Disclaimer: Jeg er stolt over å ha en affiliate-avtale med Simply Wall St. Det betyr at jeg får en andel av salget dersom du klikker på lenken min og ender opp med å kjøpe unlimited versjonen. Det er ingen ekstra kostnad for deg. Jeg har brukt unlimited versjonen av Simply Wall St siden 2020, og kan varmt anbefale plattformen, uten å nøle et sekund.

Se for deg at du har kontroll på alt dette innen de neste ukene...

 • Du kjenner til mange flere selskaper enn tidligere
 • Du forstår nøkkeltall og regnskap bedre enn noensinne
 • Har tilgang til ferdige analyser av tusenvis av selskaper – og ligger flere steg foran andre investorer
 • Bygger en ønskeliste over kvalitetselskaper som ifølge Diskontert Kontantstrøm metoden er underpriset med 50 % eller mer
 • Har fått kunnskap om en rekke selskaper i ulike deler av verden (som kun profesjonelle investorer vet eksisterer)
 • Tilgang til nye og spennende ideer til hva slags selskaper og sektorer du bør investere i
 • Frigjort tiden din til andre ting enn å regne på selskaper 
 • Blitt en mer effektiv investor som kan ta beslutninger raskere og sikrere
 • Føler mindre usikkerhet i rundt dine valg av aksjer du har kjøpt

...jepp, det er det Simply Wall St handler om.

Simply Wall St bruker diskontert kontantstrøm-metoden i sine analyser av selskapers verdi, og har ferdige analyser av tusenvis av selskaper verden over. Det betyr at du kan finne ut hva en aksje er verdt, og kjøpe den når aksjen er på tilbud. 

Du blir rett og slett en mer effektiv investor, fordi:

 • Du sparer tid, med ferdige analyser av selskaper
 • Du slipper å regne ut verdsettingen selv
 • Data presenteres på stilfullt og interaktivt vis, som gjør det morsommere å analysere aksjer
 • Du kan både lage watchlist og opprette portefølje for å tracke selskapene 

Min historie med Simply Wall St

ROE Simply Wall St

Jeg har 13 aksjer i min portefølje, og deres samlede Return on Equity er 50 prosent.  Hvis du ikke vet hva ROE er – ta det helt med ro! Dette er kun ett av flere nøkkeltall du faktisk kommer til å lære med Simply Wall St, og som gir deg kunnskap til å bygge en portefølje som slår markedet. Hvordan vet jeg det, spør du? Fordi jeg har erfart det selv!

Jeg har brukt unlimited versjonen siden pandemien brøt ut i 2020. Det hele begynte når alt var i lockdown, og jeg, i min kjedsomhet en kveld, kom over en analyse på nettstedet Yahoo Finance hvor Simply Wall St var benyttet. 

Som du vet, krever det mye tid og kunnskap for å gjøre det bra med enkeltaksjer. Gjennom årene har jeg lest en rekke bøker om aksjeanalyse og regnskap. Men Simply Wall St representerte en ny og mer spennende approach som gjorde det langt lettere å forstå sammenhenger (og forksjeller) mellom selve selskapet og aksjekursen.

Jeg likte derfor det jeg leste i analysen på Yahoo, og ble nysgjerrig på hvor enkelt det virket å skaffe seg oversikt over flere aksjer på veldig kort tid. I tillegg var det mye enklere å forstå selskaper, siden alt ble presentert visuelt istedenfor en “tørr tekst”.

simply wall street

Simply Wall St viser deg ved hjelp av lettfattelig infografikk hvor mye en aksje potensielt er undervurdert eller overvurdert. 

Selv synes jeg det er lettere å tenke i bilder, og dersom du også synes dette, vil Simply Wall St være noe for deg

Simply Wall St tilbys både som gratis versjon og betalt versjon. Betalt versjon har flere funksjoner og ingen bruksbegrensninger, men du kommer likevel et stykke på vei med gratisversjonen også.

Jeg prøvde gratisversjonen og likte det jeg så umiddelbart. Men jeg skjønte etter en måneds tid at unlimited versjonen kunne gi meg enda mer igjen for investeringen, og har brukt denne versjonen siden. Jeg bruker i dag Simply Wall St før hver eneste investeringsbeslutning jeg tar.

Og jeg har vært i stand til å sette sammen en robust portefølje av aksjer jeg er komfortabel med å sitte på over flere år. Faktisk har jeg slått både globale indekser og Oslo Børs i hele perioden hvor både Covid og kriger har preget verdens børser.

europris analyse

Simply Wall St viser deg en oppsummering av selskapet du analyserer, som gjør det lettere å identifisere de spesifikke egenskapene ved dette selskapet raskt.

Funksjoner du kan dra nytte av i Simply Wall St:

 • Sett sammen din egen portefølje og tracke den
 • Liste over ideer til ulike typer selskaper og sektorer du kan investere i
 • Oversikt over andre store investorers porteføljer
 • Verdsetting av selskaper
 • Omfattende selskapsdata rett i lomma
 • Komplett analyse av tusenvis av selskaper verden over

Gratis fullversjon i 14 dager

Med andre ord – du har alt å vinne på å prøve Simply Wall Street! Etter prøvetiden kan du enten gå over på en gratisversjon med litt færre funksjoner, eller gå for fullversjonen.

40 % rabatt på unlimited versjon via Utbyttemaskinen.no

Jeg har skaffet en avtale med Simply Wall St, som er eksklusiv for deg som besøker Utbyttemaskinen.no. 

Via meg kan du få 14 dagers gratis prøvetid + 40 % rabatt på fullversjonen dersom du bestemmer deg for å gå for den. Vanligvis koster unlimited abonnement $240 i året, men via Utbyttemaskinen.no får du altså samme abonnement til $144 i stedet.

Til sammenligning: prisen på snaut to måneder med Premier League er rundt det samme som Simply Wall St koster årlig

Men: investeringen i Simply Wall St vil gi deg så uendelig mye mer tilbake.

Denne rabatten får du altså ikke overalt, og gjelder kun de første 100 som oppretter bruker via lenken min!

Så, hva venter du på?

Simply Wall St er en visuell og leken måte å lære selskapsanalyse på. Spar tid og potensielt penger på å identifisere gode aksjekjøp med Simply Wall St i dag. 

simply wall st