✅ Bli en bedre investor med disse 3 gratis verktøyene

Spar tid. Finn de rette aksjene. Tjen mer.

Simply Wall St øker muligheten for at du lykkes med investeringene dine. Din helt egen guide til porteføljebygging, selskapsanalyse og verdsetting av aksjer. 

Disclaimer: Jeg er stolt over å ha en partneravtale med Simply Wall St. Det betyr at Simply gir meg en andel av salget dersom du, etter å ha opprettet en gratis bruker, bestemmer deg for å oppgradere til unlimited versjonen. Jeg har selv brukt unlimited versjonen av Simply Wall St siden 2020, og jeg kan varmt anbefale planen.

Tiden du har er verdifull.

Med Simply Wall St får du hjelp til porteføljebygging, finne ut om en aksje er underpriset, forslag til spennende sektorer, utbytteoversikt og mye mer som hjelper deg med å få høyere avkastning.
Kom i gang i dag

Se for deg at du har kontroll på alt dette innen den neste timen...

 • Du har raskt fått oversikt over, og analysert hundrevis av selskaper 
 • Du forstår nøkkeltall og regnskap bedre enn noensinne
 • Har tilgang til ferdige analyser av tusenvis av selskaper
 • Bygger en ønskeliste over underprisede kvalitetselskaper
 • Du har fått spennende ideer til hva slags selskaper og sektorer du bør investere i
 • Byttet ut tørre regnskap med visuell, enkel presentasjon av alle nøkkeltall
 • Blitt en mer effektiv investor som kan ta beslutninger raskere og sikrere
 • Føler mindre usikkerhet i rundt dine valg av aksjer du har kjøpt

...jepp, det er det Simply Wall St handler om.

Simply Wall St bruker diskontert kontantstrøm-metoden i sine analyser av selskapers verdi, og har ferdige analyser av tusenvis av selskaper verden over. Det betyr at du kan finne ut hva en aksje er verdt, og kjøpe den når aksjen er på tilbud. 

Min historie med Simply Wall St

ROE Simply Wall St

Jeg har 6 aksjer i min portefølje, og deres samlede Return on Equity er 50 prosent.  Hvis du ikke vet hva ROE er – ta det helt med ro! Dette er kun ett av flere nøkkeltall du faktisk kommer til å lære med Simply Wall St, og som gir deg kunnskap til å bygge en portefølje som slår markedet. Hvordan vet jeg det, spør du? Fordi jeg har erfart det selv!

Jeg har brukt unlimited versjonen siden pandemien brøt ut i 2020. Det hele begynte når alt var i lockdown, og jeg, i min kjedsomhet en kveld, kom over en analyse på nettstedet Yahoo Finance hvor Simply Wall St var brukt til å verdsette en aksje. 

Simply Wall St representerte en ny og spennende tilnærming til aksjeanalyse, som gjorde det langt lettere å forstå selskapene.

Jeg likte det jeg leste i analysen på Yahoo, og ble nysgjerrig på hvor enkelt det virket å skaffe seg oversikt over flere aksjer på veldig kort tid. I tillegg var det mye enklere å forstå selskaper, siden alt ble presentert visuelt istedenfor en «tørr tekst».

simply wall street

Simply Wall St viser deg ved hjelp av lettfattelig infografikk hvor mye en aksje potensielt er undervurdert eller overvurdert. 

Selv synes jeg det er lettere å tenke i bilder, og dersom du også synes dette, vil Simply Wall St være noe for deg

Simply Wall St tilbys både som gratis versjon og betalt versjon. Betalt versjon har flere funksjoner og ingen bruksbegrensninger, men du kommer likevel et stykke på vei med gratisversjonen også.

Med Simply Wall St fikk jeg verktøyet til å sette sammen en solid portefølje av aksjer som jeg er komfortabel med å sitte på over flere år. Faktisk har jeg slått både globale indekser og Oslo Børs i hele perioden hvor både Covid og kriger har preget verdens børser.

europris analyse

Simply Wall St viser deg en oppsummering av selskapet du analyserer, som gjør det lettere å identifisere de spesifikke egenskapene ved dette selskapet raskt.

Funksjoner du kan dra nytte av i Simply Wall St:

 • Sett sammen din egen portefølje og tracke den
 • Liste over ideer til ulike typer selskaper og sektorer du kan investere i
 • Oversikt over andre store investorers porteføljer
 • Verdsetting av selskaper
 • Omfattende selskapsdata rett i lomma
 • Komplett analyse av tusenvis av selskaper verden over

Prøv fullversjon gratis i 14 dager

Med andre ord – du har alt å vinne på å prøve Simply Wall Street! Etter prøvetiden kan du enten gå over på en gratisversjon med litt færre funksjoner, eller gå for fullversjonen.

Så, hva venter du på?