✅ Bli en bedre investor med disse 3 gratis verktøyene

3 verktøy for høyere avkastning

Synes du det er vanskelig å finne ut hvilke aksjer du skal investere i? Da bør du sjekke ut programmene under. De gjør deg til en flinkere investor og øker sannsynligheten for at du lykkes med investeringene dine. 

Alle tre tilbyr en gratis plan hvor du kan leke deg med de grunnleggende funksjonene. Du kan også benytte deg av solide rabatter på de betalte planene, som jeg har forhandlet frem for leserne av bloggen min!

1. Simply Wall St

Her får du en lettfattelig og visuell opplevelse av aksjeanalyse, slik at du blir en mer effektiv investor.

Simply Wall St regner blant annet ut en aksjes ‘intrinsic value’ ved hjelp av diskontert kontantstrøm-metoden.

Det betyr at du enkelt og raskt kan finne underprisede aksjer og dermed få høyere avkastning.

2. FinChat

Finchat gir deg tilgang til samme informasjonen som de profesjonelle har, og gjør det enklere å finne selskaper som passer din strategi.

Her får du opp til 30 års historikk av regnskap og annen selskapsdata, lekkert presentert i interaktive grafer som gjør det lettere å forstå regnskapetDu får også en finans-fokusert AI-chat hvor du kan be om selskapsanalyser, breakdowns over hvordan de tjener penger, og mye mer. 

Via Utbyttemaskinen får du 30 prosent avslag på Finchat på den betalte planen.

3. Koyfin

Koyfin er for deg som er på jakt etter å jobbe på samme måte som profesjonelle investorer – uten å måtte betale hundretusener i året for programmer som Bloomberg Terminal.

Med over 500 forskjellige parametere du kan inkludere i screeneren for å finne selskaper, kan du finne nettopp de selskapene du ønsker å finne, som for eksempel tekniske faktorer, fundamentale faktorer, analytikeres mening, vekstfaktorer og mye mer.

Via Utbyttemaskinen får du 15 % avslag på Koyfin sin betalte plan.