Vil du bli en bedre investor?

Beste aksjeanalyse-program

Selv bruker jeg aktivt begge aksjeanalyse-programmene jeg nevner på denne siden. Jeg bruker Simply Wall St til å raskt få et overblikk over selskapet, og TIKR Terminal til å undersøke regnskapet nærmere. Lurer du på noe om disse er du velkommen til å sende meg en mail eller en melding på Twitter. Jeg hjelper gjerne til!

Bli en mer effektiv investor med Simply Wall St

Hvis du ønsker deg en lettfattelig og visuell opplevelse av aksjeanalyse, med forklaringer på alle nøkkeltall du burde kunne, er Simply Wall St perfekt for deg. 

Simply Wall St tilbyr både en gratis og betalt versjon. Selv har jeg hatt den betalte versjonen siden mars 2020.

Via Utbyttemaskinen.no kan du sjekke ut alle premium-funksjonene i Simply Wall St helt gratis i 14 dager og få hele 40 % rabatt på fullversjonen! 

Etter dette kan du selv avgjøre om du trenger alle funksjonene og dermed benytte deg av rabatten, eller om det holder for deg å ha gratisversjonen.

Gjør regnskap til en lek med TIKR Terminal

Hvorfor jeg anbefaler TIKR Terminal:  Med TIKR Terminal får du over 10 års historikk med regnskap og annen selskapsdata, lekkert presentert i interaktive grafer.

De lekre grafene kombinert med enda mer omfattende filteringsfunksjon, bidrar til å gjøre mye lettere å finne kvalitetsaksjer og til å gjøre det mye morsommere å studere regnskapet – som ellers kan være tørt og kjedelig for mange.

Ja, det er nesten noe avhengighetsskapende over både TIKR og Simply Wall St, og jeg har brukt mang en lørdagskveld på å sitte å analysere selskaper i disse.

Alt i alt er TIKR Terminal et fantastisk alternativ til rådyre Bloomberg Terminal (som proffene bruker). Du kan prøve TIKR gratis og få tilgang til amerikanske aksjer. 

Med TIKR får du som investor tilgang til data som i første rekke har vært forbeholdt store investorer, så opprett en gratis bruker og prøv selv!