🔥 Vil du gjøre investering enklere? 

Beste investeringsressurs

Nå får du 50 % Rabatt på Seeking Alpha Premium
via Utbyttemaskinen!

Seeking Alpha er en av mine klare favoritter når det gjelder investerings-nettsteder/apper. Her har jeg tilgang til det aller meste samlet på ett og samme sted: aksjeanbefalninger, selskapsanalyser, regnskapstall, lærerike artikler, aksjenyheter og porteføljetracking på både PC og mobil. 

Jeg vil si at det aller beste med Seeking Alpha er nettopp dette: følelsen av å ha alt jeg trenger samlet i en og samme app.

Jeg kan ha verdifull informasjon om aksjemarkedet og selskaper med meg i lomma hele tiden.

Gratisversjonen har mye bra – men det er Premium-versjonen jeg anbefaler at du tester ut. Med premium har du tilgang til alt du trenger for å utvikle deg som investor og ligge et steg foran andre investorer.

Funksjoner du får med Premium:

  • Ubegrenset mengde hjelpsomme artikler, skrevet av profesjonelle investorer, forvaltere, wall street analytikere og andre bidragsytere i Seeking Alphas ‘community’
  • Gode filtreringsmuligheter (Screener) – slik at du kun finner aksjer som passer din investeringsstrategi
  • Tilgang til selskapers regnskap (10 års historikk)
  • Tilgang til pressemeldinger, SEC filings, og mer
  • Mulighet til å tracke Seeking Alphas Quant Ratings. Dette er deres anbefalte aksjer, som i snitt har gitt en årlig avkastning på hele 29 prosent!

Med andre ord: med Seeking Alpha har du en ressurs som hjelper deg med å alltid være oppdatert på hva som skjer i markedet, og være klar til å utnytte alle hendelser til din fordel.

Jeg har avtalt med Seeking Alpha at dersom du registrerer deg som bruker via Utbyttemaskinen.no, får du 7 dagers gratis prøveperiode og 50 % rabatt på Seeking Alpha Premium hvis du vil fortsette å bruke plattformen.

Vanligvis koster Premium $239 årlig, men via min avtale får du altså alle funksjonene til kun $119 i året.

Denne summen er mindre enn eksempelvis 2 måneder med abonnement på Premier League pakken! Med andre ord: du gjør en investering i deg selv som kan bli verdt så uendelig mye mer.

Har du spørsmål rundt Seeking Alpha er du velkommen til å sende meg en mail eller en melding på Twitter. Jeg hjelper gjerne til!